1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1

Descoperă lumea fără numerar cu carduri bancare Mastercard

Astăzi, aproape toată lumea folosește cărți. Aceștia primesc un salariu și o pensie, își păstrează propriile economii, plătesc pentru cumpărături din magazine și online. Puteți plăti chiar și o plimbare cu metroul atașând cardul la cititor. În viața modernă, acesta nu este un lux, ci un instrument de plată de zi cu zi.

Cardul bancar obișnuit poate fi de mai multe tipuri. Cele mai frecvente sunt:

  • Card de credit. Când îl utilizați, puteți atrage nu numai fondurile proprii, ci și fondurile bancare, cheltuind bani la dobândă. Limita de credit și valoarea acestuia sunt stabilite de bancă;
  • Card de debit. Vă permite să plătiți doar cu banii din cont, fără limită de credit. Un astfel de card primește cel mai adesea salarii, stipendii, pensii și contribuții la asigurările sociale.

Indiferent de tipul de plastic, deținătorul poate plăti utilitățile, retrage numerar la bancomate, plătește cu terminalele din supermarketuri și magazine de îmbrăcăminte, reînnoiește-ți mobilul și folosește cardul în afara țării.

Ce cărți emite Mastercard?

Sistemul de plată de renume mondial are carduri pentru orice nevoi atât ale persoanelor fizice, cât și ale întreprinderilor. Trebuie menționat că compania menține cardurile, dar nu le emite independent. Pentru a folosi toate serviciile și privilegiile sale, trebuie să deschideți un cont și să primiți plastic la cea mai apropiată sucursală bancară. Desigur, această bancă trebuie să fie un partener MasterCard.

În timpul înregistrării, clientul poate alege nivelul cardului său: Standard, Debit, Maestro, Gold, Platinum, World, World Elite sau Black. Ultimele cinci sunt reprezentanți ai segmentului premium și oferă proprietarului lor multe avantaje unice. Acestea sunt, de exemplu, reduceri la magazinele unor mărci cunoscute, asistent personal non-stop și serviciu de concierge, check-in extraordinar pentru zbor, acces la saloanele de afaceri ale multor aeroporturi etc. Un card de clasă premium este un membru al cluburilor de elită și o demonstrație de înaltă calitate. Desigur, sistemul Mastercard oferă acestor clienți cel mai înalt nivel de confort, servicii și securitate.

Este sigur să plătești cu cardul

MasterCard acordă o atenție deosebită protecției împotriva intrusilor. Toate plățile sunt criptate și suferă niveluri suplimentare de securitate. Când se face plata, vânzătorul primește un cod complex care este utilizat o singură dată și este valabil pentru o scurtă sesiune. Prin urmare, nimeni nu cunoaște numărul cardului, adresa, numărul de telefon sau alte informații personale ale titularului.

Compania pune în aplicare cele mai noi și dovedite tehnologii, cum ar fi:

  • 3-D Secure – un protocol special folosit pentru protejarea plăților pe internet. Are autentificare pe mai multe niveluri și stochează datele personale ale utilizatorilor, excluzând accesul acestora la terți.
  • SecureCode este o parolă unică care se prezintă sub forma unui mesaj SMS de fiecare dată în timpul tranzacțiilor financiare. Nu este niciodată repetat sau duplicat, astfel încât fraudatorii nu vor putea utiliza aceste carduri, să retragă banii printr-un bancomat sau să facă un transfer. La urma urmei, nu vor avea un cod de confirmare pentru a efectua operațiunea.

Să trăiești într-un stil MasterCard este o alegere. Alegerea securității, a serviciului profesional și a viitorului lumii fără numerar.